Her Şey Tamam, Eksik Olan Yuvam!


Zeytinburnu Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevindeki minik dostlarımızı sahiplendiriyoruz!

Sokaklarda annelerinden uzaklaştırılmış, çaresizce çocukların ellerinde oyuncak gibi gezdirilerek eziyete maruz bırakılan ya da kuytu köşelerde kendilerine bir yuva arayan bu minik yavrular Zeytinburnu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince tespit edilerek Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevine getirilmekteydi. Tedavisi yapılan ve ardından yeniden sokaklara salınan bu yavruların akıbetini takip etmek maalesef çok mümkün değildi. Kimi yavrular araçların altında kalırken kimileri art niyetli insanların elinde eziyete uğruyor ve hayatlarını kaybediyordu..

Tam da bu noktada, Zeytinburnu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile bir araya gelerek yavruların bu sorunlarına çare bulmaya çalıştık. En sonunda yavruların sokaklara bırakılmadan sahiplendirilmesi gerekliliğini benimseyerek ortaya teşvik edici bir proje çıkarttık.

“Her şey tamam, eksik olan yuvam” sloganından da anlaşılacağı üzere sahiplenmeyi teşvik edecek şekilde, minik dostumuzun en temel ihtiyaçlarını karşılıyoruz.
Zeytinburnu Belediyesi ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği çalışmasıyla; 6 ay sürecek olan veterinerlik hizmetinin yanı sıra, kedi kumu, kedi maması, mama ve su kabı, kedi evi gibi en temel ihtiyaç malzemelerini ücretsiz olarak sunarak oldukça önemli maddi kolaylık sağlamaktayız.

Yorumlar 0

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Her Şey Tamam, Eksik Olan Yuvam!

Format Seçimi
İçerik
Yazılı, video ve görsel
Video
Youtube, Vimeo yada Vine
Görsel
Fotoğraf yada GIF