Eyüp Sultan Belediyesi’nde Hayvan Katliamı Skandalı

Eyüp Sultan Belediyesi Göktürk'te küpeli, aşılı, kısırlaştırılmış köpekleri oklu iğneyle vurarak topluyor. Vahşetin ne kadar korkunç boyutlarda olduğunu gözler önüne seren görüntüler hayvan dostlarından geldi.


Eyüp Sultan Belediyesinin hayvan barınaklarında yaşanan katliamı geride bıraktığımız günlerde sayfalarımıza taşımıştık. Eyüp Sultan Belediyesi Göktürk’te küpeli, aşılı, kısırlaştırılmış köpekleri oklu iğneyle vurarak topluyor. Vahşetin ne kadar korkunç boyutlarda olduğunu gözler önüne seren görüntüler hayvan dostlarından geldi.

Eyüp Sultan Belediyesi ekipleri tarafından bilinçsizce iki kere iğne vurulup kalp krizi geçirerek ölen “Beton” köpeğin dramını örtbas etmeye çalışmışlardı. Gerek hayvanseverler ve gerekse veterinerler nezdinde çok sayıda insan Belediye Başkanına ulaşmaya çalışmış ancak aramaları yanıtsız kalmıştı. Bugün Göktürk’te toplanan ve uyutulan hayvanları bir kamyon içerisinde bekleten yetkililer yaşanan drama kayıtsız kalırken, hayvanseverler de ellerinde katliamda kullanılan iğneler ve kurtardıkları baygın köpeklerle birlikte Eyüp Sultan Belediyesinin Veteriner İşleri Kliğinin önünde nöbet tutuyorlar.

ŞOFÖRLER RASTGELE ATIYOR

Belediye ekiplerinin uyguladığı vahşetin ne kadar korkunç boyutlarda olduğu ise sürekli olarak hayvanlara yapılan işkenceyi engellemek üzere ziyaret eden hayvan dostlarından geldi. Hayvansever şahıs, içeriği belirsiz uyuşturucu iğneler kullanıldığını ve köpekleri taşıyan şoförlerin bu iğneleri hayvanların üzerine rastgele attıklarını söyledi. Yaşananlardan sonra çok sayıda baygın köpek olduğunu söyleyen şahıs barınakta yaşananların tam bir vahşet olduğunun altını çizdi.

Yorumlar 0

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Eyüp Sultan Belediyesi’nde Hayvan Katliamı Skandalı

Format Seçimi
İçerik
Yazılı, video ve görsel
Video
Youtube, Vimeo yada Vine
Görsel
Fotoğraf yada GIF