Serval Kedisi AVM’de Sergileniyor!

Ankara’nın en ünlü alışveriş merkezlerinden Nata Vega’da hayvan severlerin tepkisini çeken bir olay yaşandı..


Ankara’nın en ünlü alışveriş merkezlerinden Nata Vega’da hayvan severlerin tepkisini çeken bir olay yaşanıyor.

AVM’nin alt katındaki akvaryum ve yeni açılan vahşi yaşam alanında ender bulunan bir Serval kedisi Ankara’da AVM’nin içinde cam vitrinde sergileniyor.

Hayvan severler ise bu duruma çok tepkili. Bu kapsamda asıl yaşam alanı Afrika olan kedi için “Hayvanlar cam hapishanelerde sergilenmesin” başlığıyla imza kampanyası başlatıldı.

CNN Türk’ün tanınan spikerlerinden Cem Seymen de bu duruma tepki gösterdi. Seymen, Twitter hesabından, “Bu Serval kedisi. Anavatanı Afrika. Ankara’da bir AVM’nin içinde cam vitrinde sergileniyor. Bu nasıl bir acımasızlıktır? Bu nasıl bir vicdani suçtur? İnsanlığa sığmaz böyle bir manzara. Kanun yapıcı bu vicdansızlığı yasaklamalı. @NataVegaOutlet AVM son verin buna. Lütfen”ifadelerini paylaştı.

Öte yandan AVM’de Serval kedisinin dışında, Femish Dev Tavşanı, Altın Kafalı Arslan Tamarin, Evcil Dağ Gelinciği, Marmoset, Altuni Sülün, Nil Timsahı, Parma Wallaby gibi çeşitli türlerdeki hayvanlar da sergileniyor. Ayrıca Gila Canavarı, Mojave Çıngıraklı Yılanı, Çöl Engereği, Goliath, Altın Ok Kurbağası, Afrika Dev Kırkayağı, Kafesli Piton gibi hayvanlar da “Adrenalin Dünyası” adıyla alışveriş merkezine gelen ziyaretçilere teşhir ediliyor.

Yorumlar 0

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Serval Kedisi AVM’de Sergileniyor!

Format Seçimi
İçerik
Yazılı, video ve görsel
Video
Youtube, Vimeo yada Vine
Görsel
Fotoğraf yada GIF