Muğla’da Demir Çubukla Köpeği Dövdü


Fethiye Sanayi Sitesi Şehit Osman Tosun Caddesi 274’üncü Sokak’ta koltuk döşemecisi Adnan Özal (45) ve çalışanı Volkan Alaşan’ın (19) baktığı Rottweiler cinsi 4 yaşındaki ’Cesi’ adlı köpek, sanayi sitesinde market işleten Efe Dayı Ö. tarafından geçen çarşamba gecesi demir çubukla, bayılıncaya kadar, dakikalarca dövüldü. O anlar, işyerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Sabah işyerine gelen Adnan Özal, köpeği yaralı halde görünce, otomobille veterinere götürdü. Röntgeni çekilip, kafasına 7 dikiş atılan, ayrıca sol ön ayağı ile sırtında darbeye bağlı izler bulunan köpek, tedaviye alındı. Köpeği döven kişinin dükkana 2 kilometre uzaklıkta market işleten Efe Dayı Ö. olduğu belirlendi. Şikayet üzerine şüpheli bu sabah gözaltına alındı.


Köpeğe vahşice saldıran marketçi Efe Dayı Ö…

Köpeği besleyen Volkan Alaşan, “Köpeğimiz zaten dükkanın önünde bağlı durumda. Yani saldırması bile söz konusu değil. Ayrıca köpeğimiz tüm esnaf tarafından çok sevilir, kimseye bir zararı yok. Buradan saat 23.00 gibi yoldan geçen şahıs, her nedense elindeki demir çubukla köpeğimize saldırıyor. Vurdukça vuruyor. Kanlar içinde bırakıyor. Her yeri yara bere içinde. Görüntüleri izleyince dehşete düştük. Önce köpeğimizin tedavi edilmesini sağladık ardından şahıs hakkında şikayette bulunduk. En ağır şekilde cezalandırılmasını istedik” dedi.

Yorumlar 0

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla’da Demir Çubukla Köpeği Dövdü

Format Seçimi
İçerik
Yazılı, video ve görsel
Video
Youtube, Vimeo yada Vine
Görsel
Fotoğraf yada GIF