Baygın Köpeği Sürükleyerek Otoyola Fırlattı!

Giresun’da bir kişi arka bacağından tutarak bir süre sürüklediği baygın haldeki köpeği kent Karadeniz Sahil Yolu ortasına attı. Kaynak Yeniçağ: Köpeği otoyola fırlattı, sosyal medya ayaklandı .


Giresun’da bir kişi arka bacağından tutarak bir süre sürüklediği baygın haldeki köpeği kent Karadeniz Sahil Yolu ortasına attı. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek görüntüleri sosyal medyadan paylaşılan olay büyük tepki topladı. Polis ekipleri ise köpeği yola atan kişiyi tespit edip yakalamak için çalışma başlattı.

Kenteki Atatürk Meydanı’nda bulunan Karadeniz Sahil Yolu’nda 2 arkadaş çıktıkları üst geçit üzerinden cep telefonu kamerasıyla çevreyi görüntülemek istedi. Bu sırada üst geçidin altında bulunan bir kişi arka bacağından tutarak bir süre sürüklediği baygın haldeki köpeği Karadeniz Sahil Yolu’nun ortasına attı. O anları cep telefonu kamerası ile kaydeden iki arkadaş gördükleri karşısında şaşırdı.

Yolun ortasına atılan köpek kısa süre sonra trafikte seyreden kamyon tarafından ezilmekten kurtulamadı. İzleyenleri şoke eden görüntülerin sosyal medyada da paylaşılması ardından binlerce takipçi ve hayvan sever hayvana yapılan şiddete tepki gösterdi. Görüntüde yer alan kişinin yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

TUTUKLANDI

Giresun’da baygın haldeki köpeği sürükleyerek Karadeniz Sahil Yolu’na atan Beytullah Uzunoğlu, sevk edildiği adliyede izletilen görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu kabul etti. Uzunoğlu, savcılık ifadesinde, köpeğin kendisini takip ettiğini, bu esnada yoldan geçen bir arabanın çarptığını ve köpeği alıp kenara koyduğunu öne sürdü.
Uzunoğlu, ‘Mala zarar verme ve 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na muhalefetten’ sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.


Bu arada köpeğin sahibi Ahmet Sarıaydın da polise başvurarak şikayetçi oldu.

Yorumlar 0

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Baygın Köpeği Sürükleyerek Otoyola Fırlattı!

Format Seçimi
İçerik
Yazılı, video ve görsel
Video
Youtube, Vimeo yada Vine
Görsel
Fotoğraf yada GIF