Kedinizi Ödüllendirin, Kendinizi Ödüllendirin


Kedimi Nasıl Ödüllendiririm?

Siz de “kedimsiz asla” diyenlerden kedinizde kendinizi görenlerden misiniz? Kediniz mutluyken siz de mutlu oluyorsanız bugün kendinize bir iyilik yapın ve onu vitaminli ödül mamaları ile ödüllendirin. Vitaminler kedilerin bağışıklık sistemini destekleyen en önemli organik bileşiklerdir. Vitamin eksikliklerinde kedilerde çeşitli hastalıklar ortaya çıkar. Kedinizin tüyleri dökülüyorsa bu vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Kediniz sık hastalanıyor ise bu muhtemelen vitamin eksikliğindendir.

Kedi Ödüllerinde Ne Bulunur?

Kedi ödülleri zengin besin öğeleri içeren gıdalardır. Kedilerin en sevdiği lezzetler bu ödüller için seçilmektedir. Balık eti, sığır eti, hindi eti bunların başlıcalarıdır. Kediniz için gerekli olan vitamin ve minerallerin eklenmesiyle kedi ödülü son halini almış olur. Kedilerin bağışıklık sistemini düzenleyen ve bolca protein ile kedinizin metabolizmasını destekleyen bu minik mamaları kediler severek tüketmekte, onların mutluluğu bizi kedi dostlarını mutlu etmektedir.

Kedim Ödülünü Yemiyor Ne Yapmalıyım?

Kedi ödülleri genel kedi damak tadına göre hazırlanmaktadır. Ancak sizin de bildiğiniz gibi her kedi şahsına münhasırdır. Sizin kediniz de mamayı seçiyor, hatta ödülünü yemiyor ise başka bir lezzet denemenizde fayda vardır. Öncelikle kedinizin hangi etten hoşlandığını saptamanız bu konuda size fikir verebilir. Balık eti seven kediler genellikle balık eti içeren ödüllere bayılır. Kedinizi tanıdıkça ödül seçimini de daha rahat yaparsınız. Bu yüzden hiç üzülmeyin sadece onun tanımaya çalışın.

Kedi Ödülünü Nasıl Saklamalıyım?

Kedi ödülleri içerdikleri protein kaynakları ve vitaminler nedeniyle bozulmaya uygun bir yapıdadır. Bu nedenle ödüller kuru mama halindeyse vakumlu poşetlerde, yaş mama halindeyse konservelerde satılmaktadır. Kediniz için aldığınız ödül paketini açtıktan sonra dışarıda bırakırsanız bu gıdalar kısa süre içinde bozulacaktır. Eğer kedinize bu mamayı bozuk hali ile verirseniz onu zehirlersiniz. Bunun önüne geçmek için ödül mamasının ağzını hava almayacak şekilde kapatarak dolapta saklamak en uygun yöntemdir. Şu da unutulmamalıdır ki dolapta da bu gıdaların bir ömrü vardır. Bu gıdaların açıldıktan sonra en fazla iki hafta içerisinde tüketilmesi gerekmektedir. Eğer kediniz ödülünü sevmediyse ona bozulmuş şekilde verme riskini almamalı çöpe atmalısınız.

Yorumlar 0

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kedinizi Ödüllendirin, Kendinizi Ödüllendirin

Format Seçimi
İçerik
Yazılı, video ve görsel
Video
Youtube, Vimeo yada Vine
Görsel
Fotoğraf yada GIF