Şartlar ve Koşullar’ı dikkatlice okumanız önerilir.
Bu şartlar kapsamında “bize”, “biz” ifadeleri petlican.com ‘u temsil etmektedir. Bu bilgiler Petlican.com’u kullanımınız doğrultusunda için yasal olarak bağlayıcı şartlar ve koşullar belirlemektedir.

Petlican.com ‘a hangi sebep ile giriş yapmış olursanız olun, bunlar; içeriğe katkıda bulunmak, sitede gezinmek, araştırmak yapmak gibi konular da dahil olmak üzere, giriş yaptığınız andan itibaren kullanım şartlarını kabul etmiş sayılırsınız.

Fikri mülkiyet

Petlican.com orijinal içerik, özellikleri ve işlevleri Petlican.com ‘a aittir ve uluslararası telif hakkı, ticari marka, patent, ticari sır ve diğer fikri mülkiyet veya mülkiyet hakkı yasaları tarafından korunmaktadır.

Petlican.com tüm hakları saklıdır. Haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları Petlican.com’a aittir. Petlican.com sitesinde yer alan bütün yazılar, resimler, ses dosyaları, videolar, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar Petlican.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.

Sonlandırma

Petlican.com ihtiyaç veya gerekli gördüğü durumlarda üyenin bilgilerine girebilir. Bilgilerini ve üyeliğini iptal edebilir. Üyenin siteye erişimini engelleyebilir. Bunların tamamını bildirimde bulunmaksızın yapabilir. Tüm bu sınırlama ve müdehaleler mülkiyet hükümleri, garanti muafiyetleri, tazminat olmadan fesih edilebilir.

Diğer Sitelere için bağlantılar

Petlican.com sahip olduğu sosyal ağ sebebi ile farklı sitelere giden bir takım linkler içerebilir. Bu linkler yayıncının sorumluluğundadır. Petlican.com yasal olmayan linklere şikayet edildiği taktirde müdehale etme hakkına sahiptir.

Bu yönlendirmeden doğacak itilaflardan dolayı Petlican.com sorumluluk kabul etmez.

Uygulanacak Hukuk

Bu anlaşma dahilindeki herhangi maddeyi kapsayan detaylı kurallar, politikaların itilafı durumunda Türkiye Cumhuriyeti kanunları geçerlidir.

Bu Anlaşma için Değişiklikler

Petlican.com bu anlaşma kapsamında güncellenen şartları sitede yayınlamakla yükümlüdür. Bu maddeleri tamamen kendi takdirine bağlı olarak değiştirme hakkını saklı tutar. Bu tür değişikliklerin ardından Petlican.com kullanmaya devam etmeniz Kullanım yeni Şartların kabul edildiğini gösterir.

Reklam Politikası

Petlican.com, zaman zaman sitesine, tanıtım postalarına veya reklamlarına üçüncü şahıslara ait internet sitelerine ilişkin bilgi ve linkleri dahil edebilir. Bu linklere tıklayarak diğer internet sitelerine girdiğinizde, söz konusu sitelerinin ya da bu sitelerin uygulamaları kontrolümüz altında olmadığı gibi, bu gizlilik politikası erişebildiğiniz bu diğer siteler bakımından geçerli değildir.

Bizimle iletişime geçin

Petlican.com ‘un kullanım şartları ile ilgili bir sorun veya bilgilendirme ihtiyacınız olduğunda bizimle iletişim sayfamız üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Format Seçimi
İçerik
Yazılı, video ve görsel
Video
Youtube, Vimeo yada Vine
Görsel
Fotoğraf yada GIF